2010.01.28.
19:56

Írta: MissTeacher

MuffinBarát

A sok - sok - sok jó után, amit velem tett egy nagyon jó barátom, most mégjobbat tett velem. Elmondta ugyanis, hogyan kell igazán jól muffint sütni.

Egy jó muffin akkor jó, ha vigyázol rá, és nem változtatsz rajta. Ha ugyanis túl sok édescukrot raksz bele, a muffin elég, és soha nem lesz már a tied. Viszont ha túl kevés törődéslisztet szórsz bele, nem lesz jó az állaga,... ott lesz neked, de nem lesz jó. Ha, mert éppen iszonyú rossz kedved van, vagy mert csipkelődős kedved van, és raksz bele sok-sok szúróssót, rossz lesz és csak téged fog megcsípni. Ha nem vigyázol rá és nem figyeled amíg sül a barátmelegben, nem fog megsülni, nem is lesz belőle talán muffin.

És még egy dolog. Ha nem jókor veszed magadhoz, ha csak azért harapsz bele, mert ott van, vagy ha hagyod kiszikkadni, ...az már nem is muffin.

Szóval ennyi mindent tanultam én most a muffin sütésről.

Köszönöm!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kicsielet.blog.hu/api/trackback/id/tr71710785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása